گرانترین نمای ساختمان

آنچه در این مقاله میخوانید
اشتراک گذاری
طراحی نمای ساختمان
گرانترین نمای ساختمان
آنچه در این مقاله میخوانید

در مقاله ی بالا درباره ی گرانترین نمای ساختمان، صحبت می شود. نمای ساختمان به عنوان اولین بخش قابل مشاهده از یک بنا، نقش ویژه ای در ایجاد تأثیر اولیه و جذابیت بصری ایفا می گرداند. انتخاب سنگ‌ های نما، به خصوص سنگ‌ های گران ‌قیمت، بیانگر لوکس بودن و خوش سلیقه بودن صاحب خانه است.

سنگ‌ هایی نظیر؛ مرمر، اونیکس و تراورتن با برخورداری از زیبایی منحصر به فرد و ویژگی‌ های خاص، در انواع پروژه‌ های تجاری و مسکونی لوکس مورد استفاده قرار می گیرد. این گروه از سنگ ‌ها علاوه بر زیبایی نمای مجتمع، ارزش مادی آن را چند برابر می کند.

در ادامه لیستی از سنگ های گران قیمت نمای ساختمان آمده است، با ما همراه شوید.

انواع سنگ های گران استفاده شده در نمای ساختمان

در این قسمت از مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، به معرفی لیستی از لوکس ترین سنگ های کار شده در نمای ساختمان ها می پردازیم. در نمای ساختمان ‌های لوکس و تجاری از سنگ‌ های گران ‌قیمت در انواع مختلفی بهره برداری می شود.

هر یک از آن ها دارای ویژگی ها و زیبایی های خاصی هستند. با انتخاب نوع مناسب آن، زیبایی نمای بیرونی مجتمع را چند برابر کنید. از جمله این سنگ ها عبارتند از؛

1. سنگ مرمر (Marble):

نمای های کار شده با سنگ مرمر از گرانترین نمای ساختمان می باشد. این سنگ به علت زیبایی و تنوع رنگی بالا از جمله سنگ های محبوب در صنعت ساختمان سازی شناخته شده است. مرمر هایی مانند؛ مرمر سفید، مرمر سیلور و مرمر طلایی به طور گسترده در این بخش استفاده می شوند.

2. سنگ اونیکس (Onyx):

سنگ اونیکس با برخورداری از الگو های منحصر به فرد و شفافیت بالا، جلوه ‌ای منحصر به فرد به نمای ساختمان می ‌بخشد. اونیکس در پروژه‌ های لوکس و خاص موثر است.

3. سنگ تراورتن (Travertine):

نما های تراورتن از گرانترین نمای ساختمان است. این سنگ دارای وزنی سبک و مقاومت بالا می باشد. از متریال های این طبقه معمولا در طراحی هایی به سبک رومی استفاده می کنند. تراورتن ‌های عباس آباد و آتشکوه جزو گرانقیمت ترین سنگ های طبیعی ایران هستند.

4. سنگ چینی (Crystal Stone):

زیبایی و مقاومت شگفت انگیز از ویژگی های بارز این سنگ است، که آن را برای استفاده در طراحی نمای ساختمان مناسب می سازد. از نمونه های سنگ‌ های چینی در بازار می توان به؛ ازنا و الیگودرز اشاره نمود.

5. سنگ گرانیت (Granite):

نما های گرانیتی جزو گرانترین نمای ساختمان هستند، که به علت استحکام باات و تنوع رنگی بین افراد مختلف، محبوب می باشد.. گرانیت مشکی که به عنوان الماس سیاه نیز از آن یاد می شود، گزینه ای ایده آل برای اجرای نما های مختلف ساختمان است.‌

اهمیت نمای ساختمان و تاثیر آن بر جذابیت بصری

در این بخش از مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، درباره اهمیت اجرای یک طراحی بی نقص برای نمای بیرونی ساختمان توضیح می دهیم. نمای ساختمان اولین جزء از یک بنا می باشد، که در نگاه اول؛ طراحی حرفه ای مجتمع را به بیننده گوشزد می کند.

این بخش از طراحی علاوه بر نمایانگر هویت و سبک معماری ساختمان، احساسات و برداشت ‌های مختلفی در ذهن بیننده ایجاد می گرداند. موارد زیر دلایل اصلی اهمیت اجرای یک طراحی ویژه برای نمای ساختمان را بازگو می کند؛

  • جذب توجه
  • بیان هویت
  • افزایش ارزش ملک
  • تأثیر بر احساسات
  • عملکرد و کارایی

گرانترین نمای ساختمان

ویژگی ها و معیار های انتخاب سنگ های گران قیمت

در ادامه ی مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، به بررسی نحوه انتخاب سنگ های گران قیمت برای نمای بیرونی ساختمان می پردازیم. انتخاب سنگ ‌های گران ‌قیمت برای نمای ساختمان باید بر اساس ویژگی‌ ها و معیار های خاصی صورت گیرد.

شرایط حاکم بر بیرون ساختمان اصلا قابل قیاس با وضعیت داخلی آن نیست. برای طراحی نمای بیرونی مجتمع در سبک های باشکوه باید برای متریال ها به خصوص سنگ ها به دنبال ویژگی ها و معیار های به خصوصی باشید. از جمله آن ها عبارتند از؛

1. زیبایی و طراحی:

  • رنگ و الگو: در این قسمت از مقاله گرانترین نمای ساختمان، درباره علل انتخاب سنگ گرانقیمت در این گروه از طراحی ها صحبت می کنیم. سنگ ‌های گران ‌قیمت در رنگ ‌ها و الگو های منحصر به فردی در دسترس می باشند، تا در زیباسازی هر چه بهتر ساختمان ایفای نقش کنند. انتخاب رنگ مناسب تأثیر زیادی بر جذابیت بصری آن دارد.
  • درخشش و انعکاس نور: برخی سنگ‌ ها نظیر؛ مرمر و اونیکس توانایی لازم را برای انعکاس نور دارند. آن ها، جلوه ای خاص به نمای دکوراسیون می بخشند.

2. مقاومت و دوام:

  • استحکام: سنگ ‌های گران ‌قیمت از استحکام و مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی، فشار و سایش برخوردار هستند. این ویژگی در افزایش طول عمر سنگ و کاهش نیاز به تعمیرات نما موثر است.
  • مقاومت در برابر آب و رطوبت: مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، جالب و گسترده است. سنگ‌ هایی که جذب آب آن ها کمتر است، برای نمای ساختمان گزینه بهتری هستند. آن ها راهکاری موثر برای جلوگیری از آسیب‌ های بیشتر ناشی از رطوبت و آب به سازه می باشد.‌

3. کیفیت فرآوری:

  • برش و پرداخت: کیفیت برش و فرآوری سنگ دو عنصر اصلی است، که تأثیر زیادی بر ظاهر و عملکرد آن دارد. سنگ ‌های با کیفیت بالا از لبه‌ های صاف و سطحی یکنواخت بهره مند می باشند.
  • تکنیک‌ های خاص: مبحث گرانترین نمای ساختمان، یک منبع برای جمع آوری اطلاعات در رابطه با سنگ های مناسب نما به حساب می آید. فرآوری برخی از سنگ ‌ها بر طبق تکنیک‌ های خاصی انجام می شود، که هزینه ی آن بر قیمت نهایی محصول اضافه می شود.

4. کمیابی و منبع:

  • کمیابی: سنگ‌های کمیاب جزو متریال های گران صنعت ساختمان سازی می باشند. این کمیابی به علت محدودیت در معادن یا تقاضای بالا اتفاق می افتد.
  • منبع استخراج: مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، جامع و گسترده است. سنگ‌ هایی که از معادن معتبر و با کیفیت استخراج می گردنو، با قیمت بالاتری به دست مشتری می رسد.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید

عوامل موثر بر قیمت سنگ های نما

در آخرین بخش از مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، درباره عوامل موثر بر قیمت نهایی سنگ ها بحث می کنیم. قیمت سنگ‌ های نما وابسته به زمان و دیگر عوامل استخراج و فروش، متفاوت خواهد بود. در زیر عوامل اصلی آن آمده است؛

1. نوع سنگ:

  • کمیابی و دسترسی: سنگ ‌های کمیاب، در رقم های بالاتری به فروش می رسند. (مرمر و اونیکس)
  • ویژگی ‌های خاص: برخی سنگ ‌ها با برخورداری از ویژگی‌ های خاص مانند؛ رنگ، الگو و بافت به علت تقاضای بالا، قیمت آن ها نسبت به سایر سنگ های گران تر است.

2. کیفیت سنگ:

  • مقاومت و استحکام: مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، به عوامل موثر بر قیمت این محصول اشاره می کند. سنگ ‌های مقاوم و مستحکم با قیمت های بالاتری در بازار ارائه می گردند.
  • کیفیت فرآوری: سنگ‌ هایی که به طور دقیق در کیفیت بالا برش و فرآوری می شوند، جزو متریال های ساختمانی گران قیمت به حساب می آیند.

3. ابعاد و ضخامت:

  • اندازه و شکل: اگر سنگ ها را در ابعاد بزرگتر و اشکال خاص سفارش دادید، باید بابت خرید آن، هزینه بالاتری بپردازید.
  • ضخامت: مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، یک منبع برای مطالعه درباره سنگ های اصلی در صنعت ساختمان سازی محسوب می شود. سنگ ‌های ضخیم‌ تر هزینه ی استخراج و فرآوری آن ها بیشتر است و همین طور قیمت نهایی آن ها نیز چند برابر بیشتر از سایر نمونه های مشابه می باشد.

4. هزینه ‌های حمل و نقل:

  • مسافت و مسیر: هزینه حمل و نقل سنگ از معدن به محل پروژه بر قیمت نهایی تأثیر دارد. مشتریان عزیز باید برای مسافت طولانی، هزینه ی بیشتری بپردازند.‌
  • نوع حمل و نقل: مقاله ی گرانترین نمای ساختمان، معرف یکی از بهترین و لوکس ترین متریال های ساختمانی است. نوع وسیله نقلیه و شرایط حمل و نقل هم درصدی بر هزینه ی نهایی سنگ تاثیر دارد.

گرانترین نمای ساختمان

سخن آخر

در مقاله ی بالا درباره ی گرانترین نمای ساختمان صحبت شد. سنگ مرمر، اونیکس، گرانیت و… از مهم ترین سنگ های طبیعی مناسب برای طراحی نمای بیرون ساختمان های مسکونی و تجاری می باشند‌. با انتخاب نوع مناسب آن بر زیبایی و دوام سازه خود بیفزایید.

اگر نمی توانید بین ده ها سنگ، یکی را برای طراحی نمای خود انتخاب کنید، سری به فروشگاه بزرگ اینفورم دکور بزنید‌. در وب سایت اینتزنتی شرکت می توانید با کارشناسان ما در طول ساعات کاری گفت و گویی داشته باشید.

اشتراک گذاری:
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *